De geboorte van Born Copenhagen

De geboorte van een kind kan je hele leven op zijn kop stellen. Zo ook voor Maiken Vogensen die na de geboorte van haar dochtertje in 2015 besloot een klerenwinkel op te richten om prachtige interieur producten voor kindjes te kunnen ontwerpen. Op zich werd dus eigenlijk een tweeling geboren: haar dochtertje en Born Copenhagen.

Op echte Scandinavische wijze combineert Born Copenhagen functionaliteit met eenvoud en stijl.

Babynestjes

Wanneer je op de website van Born Copenhagen kijkt zul je misschien merken dat er een erg groot aanbod aan babynestjes is.

Eerst en vooral denk ik dat het belangrijk is dat we uitleggen wat een babynestje precies is en welke voordelen dit soort bedje met zich meebrengt.

Wat is een babynestje?

Een babynestje is, zoals de naam al doet vermoeden, een warm nestje. Dit nestje kun je haast overal gebruiken. In het wiegje, in de box, op de bank, in de auto en zelfs in de kinderwagen.

Het biedt je baby veiligheid en geborgenheid. Bovendien krijgt je kindje een fijn gevoel door de smalle ruimte en het zijdezachte materiaal. Dit zorgt er vervolgens voor dat hij of zij overal heerlijk kan wegdromen want een babynestje is namelijk perfect om mee te nemen voor onderweg.

Kortom, je baby slaapt goed en jij hebt wat meer rust. Een win-win situatie!

Waarom heeft Born Copenhagen zo een groot aanbod aan babynestjes?

Wel, dit komt doordat Maiken tijdens haar zwangerschap aan de lijve ondervonden heeft dat het vinden van het perfecte babynestje best moeilijk kan zijn. Zo zijn de meeste nestjes namelijk niet gemaakt van een echte matrasje maar wel van vulmateriaal. Niet tevreden met het aanbod dat ze in de winkels kon vinden besloot Maiken dan maar om zelf een babynestje te ontwerpen. Deze zijn dan ook de nestjes die je momenteel in de winkel kunt kopen.

100% Organisch katoen en zorgvuldig geselecteerd materiaal. Bovendien hebben de nestjes ook een extra stevige en zijdezactige vezel die duurzaam is en tegelijkertijd super zacht is. Bovendien blijven de nestjes ook zacht, zelfs na het wassen.

Maar natuurlijk biedt Born Copenhagen nog veel meer dan enkel babynestjes in verscheidene kleuren.

Zo kun je in de Born Copenhagen winkels ook beddengoed en praktische etuis voor babydoekjes vinden. Bovendien zijn de etuis, net als de babynestjes, gemaakt van de beste kwaliteit katoen ter wereld, namelijk Pima katoen.

Je hoeft trouwens niet in verwachting te zijn om bij Born Copenhagen te shoppen. Een leuk babynestje is namelijk het perfecte kraamcadeau. Let wel, deze nestjes worden telkens populairder. Zorg er dus voor dat je zeker bent dat niemand anders hetzelfde idee als jou heeft. Eén babynestje per baby is namelijk meer dan voldoende.